Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Demetevler mahallesinde kâin davranışletmeme İtfaaiye müfredatına şık şekilde yangın cıkış bapsı örgülması gerekmektedir.

Panik bar sebebiyle dâhilerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakınlarında iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış dokumalabilir.

Binanın muhtevainden kötüya sahih inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen konstrüksiyonda yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun alıyoruz.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendi kendine otomatik olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapıları hassaten yangın sırasında pekâlâ kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, doğru veya yaylı menteşe ile mukteza mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir başka uzuv ise asayiş adına ihtiyaç mahsus şişatır contalardır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kesif beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın geçişini belli başlı bir çağ aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı baplardır.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yerı nöbet opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik branş ile daha kesif tasarruf yangın kapısı sağlamlanabilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya işçilikleri sayesinde baplar muhatara görmez.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da alan tuzakıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page